Vadriasztó gázágyú

You are here Home  > Erdőgazdálkodás gépei >  Vadriasztó gázágyú
Item image

Nagy teljesítményű vadriasztó gázágyú

Programozható vad- és seregélyriasztó gázágyú növelt teljesítménnyel
A gázágyú propán-bután gáz és levegő megfelelő elegyének időzített begyújtásával nagy hangerejű robbanást hoz létre, melynek
köszönhetően elriaszthatók a károkozó madarak és vadállatok, ezáltal megvédhetők többek között a termőterületek, gazdasági udvarok és a halastavak is.
A védhető terület nagysága jellemzően 4-5 hektár, ez függ a növénykultúrától, terepadottságoktól és az időjárástól.
A készülék nem tartalmaz mechanikus alkatrészt, ezért szinte karbantartás mentes. A kivitelezésből és a felületvédelemből adódóan tartós, időjárás álló konstrukció. A gázágyú működéséről egy fejlett mikroprocesszoros vezérlő gondoskodik, amelynek segítségével Ön egy grafikus kijelzőn keresztül könnyedén beállíthatja a kívánt üzemi paramétereket.

A működtetés felügyeletmentes, a készülék magától ki-be kapcsol a programbeállításoknak megfelelően. Beüzemelést követően 4 szabad programhely áll rendelkezésre, amelyek az adott célnak megfelelően konfigurálhatók. A programok időzíthetők napszakoknak megfelelően, így pl. az éjszakai, délelőtti, vagy délutáni időszakokban eltérő intenzitású riasztás érhető el, ezzel elkerülhető a monotonitás (a monotonitáshoz hozzászokhatnak az elriasztani kívánt állatok). A beállítás kiterjed továbbá a detonációk számára, a robbanások között eltelt időre, illetve ezek ismétlődésének rendjére. A robbanások hangereje szintén szabályozható a gáztöltési idő módosításával, így 90-140 dB közötti hangteljesítmény érhető el.

A Wild Control NK52 gázágyúk Magyarországon gyártott professzionális készülékek, magyar szervizháttérrel és ügyféltámogatással.
Választható egyéb opciók

A teljesen magyar fejlesztésű és gyártású vadriasztót a modern kor technológiájával is felvértezhetjük, így nagyon komplett eszközt kapunk.

– Gsm modul
– Rádió távirányító modul
– GPS/GSM modul

  • rsz_vadriasztó_gázágyú_11
  • rsz_vadriasztó_gázágyú_13
Ár: 85 000 Ft

Elérhetőségek

Cím:
Cegléd
GPS:
47.1737909, 19.796632499999987
Telefon:
+36 30 250 0436
info@wildcontrol.hu
Honlap:
http://www.wildcontrol.hu