Vadháló, betonoszlop, kerítésoszlop, drótfonat, drótkerítés

You are here Home  > Szolgáltatás / javítás, ügyintézés, stb. >  Vadháló, betonoszlop, kerítésoszlop, drótfonat, drótkerítés
Item image

 

Betonoszlopok, kerítésoszlopok, szőlőoszlopok, szőlőkarók több méretben és magasságban folyamatosan eladók! 600 Ft-tól. A kerítés oszlopok lehetnek hagyományos, vagy a legújabb vibropréselt technikával előállítottak.

Továbbá gyártunk különböző méretű, huzalvastagságú horganyzott és műanyagos drótfonatokat, vadvédelmi hálókat, vadhálókat, tüskés huzalt, tüskésdrótot, szögesdrótot, vezérdrótokat, kerítés hálókat és feszítőhuzalokat, feszítő huzalokat, kerítésdrótokat, tüskés drótot, vadkerítéseket, a kerítés építés minden kellékét pl.: kerítésfonattal ellátott kiskaput, nagykaput, huzalfeszítő csavart, vibropréselt zsalukövet a kerítés lábazathoz.

Vállalunk az ország egész területén vadhálóval, vagy dróthálóval komplett kerítésépítést 1000 Ft+Áfa/m áron. (Csak drótkerítéseket és vadvédelmi kerítéseket építünk, fakerítést nem!!!) Rengeteg terméket gyártunk és forgalmazunk a kerítésdróton és betonoszlopokon kívül, amit egy hirdetésben nehéz lenne felsorolni, ezért kérem, látogasson el honlapunkra www.kerites.hupont.hu oldalra, vagy telephelyünkre, a KÓTAJI DRÓTFONAT, VADHÁLÓ és BETONOSZLOP CENTRUMBA ahol személyesen akár további kedvezményekre is van lehetőség.

Ízelítő árainkból: Vadháló 130 Ft-tól, Drótfonat 157 Ft-tól, zsalukő 138 Ft-tól, Vaskapu 25 ezer Ft-tól, Táblás kerítés 1995 Ft-tól, Hegesztett kockás háló 157 Ft-tól, Fém oszlopok 745 Ft-tól.

Áraink nettó árak, az áfát nem tartalmazzák.

TEL.: 06-30-354-1707 keritesnagyker@citromail.hu

Áraink nagykereskedelmi árak, de magánszemélyeket is kiszolgálunk. A minimum vásárlás összege el kell érje a 30 000 Ft összeghatárt!!!

  • 8
  • 7
  • 4(1) másolata
Ár: 130 Ft

Elérhetőségek

Telefon:
06303541707
betonoszlop1@citromail.hu
Honlap:
http://www.kerites.hupont.hu

vadháló, drótfonat, betonoszlop, kerítésoszlop, drótháló, drótkerítés, kerítésdrót, kerítés építés